Mijn naam is Kathinka Ruyter. Met veel plezier werk ik al vele jaren in mijn praktijk in Hoogland. Ik ben begonnen in de praktijk voor fysiotherapie op de Zuivelhof en werk nu alweer 10 jaar op de Komhoeklaan. Door mijn ruime ervaring zie ik vele cliënten met diverse klachten. Elke keer vind ik het weer een uitdaging om iemand verder te helpen. Ik vind het belangrijk goed te luisteren en de tijd te nemen voor mijn cliënt. Ook nascholing staat bij mij hoog in het vaandel.
Door de snelle veranderingen in de gezondheidszorg is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Mijn praktijk voldoet dan ook aan alle eisen van het kwaliteits register van paramedici. Wanneer u opzoek bent naar professionele hulp in een praktijk die rust en aandacht uitstraalt, dan bent u hier op het goede adres.

Joette van DiepenMijn naam is Joette van Diepen. Al meer dan 20 jaar ben ik met plezier aan het werk als oefentherapeut Mensendieck. Sinds januari 2011 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik hou me graag bezig met hoe mensen zich bewegen en wat een mens beweegt. Vaak ontstaat er door verkeerd spiergebruik of een verkeerde houding/beweging een klacht in het lichaam. Het leren bewust worden hiervan en het bewerkstelligen van positieve verandering is elke keer een nieuwe uitdaging. Soms kan er ook een emotionele of stress gerelateerde reden achter zitten . Ook dat heeft invloed op houding, spiergebruik of ademhaling.
Ik werk graag heel praktisch. Eerst samen met mijn cliënt/patiënt uitzoeken hoe het nu met hem of haar is door middel van een gesprek en lichamelijk onderzoek. Dan bespreken wat iemand hoopt te bereiken en samen een plan maken hoe we daar gaan komen. Belangrijk is dat als iemand hier zonder klachten de deur weer uit gaat, diegene zelf genoeg inzicht en “handvatten” heeft om zonder hulp verder te kunnen. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor oefentherapeuten (VvOCM), aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn en ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister. Om de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied te volgen doe ik regelmatig aan bij- en nascholing.